:...Wajah Kita...:

Saturday, January 12, 2013 2 Comments A+ a-

Mak terbaca share post kawan mak di FB tak ingat pulak tajuk asal dari mana…Post tu menerangkan ini…
Bila mak perhatikan balik, memang benar kata-kata di post tersebut…sebab mak compare dengan gambar zaman muda my hubby family…
Bila dilihat balik my SIL sebijik macam wajah mak dia di gambar itu…maybe bila dah berusia sure sama macam wajah MEK (mak mertua)…mungkin pada ahli saintifik perfikiran begitu tapi ALLAH maha tahu segalanya J
^0^ ramai yang kata mak ikut muka my dad…so bila tua still nampak muda hahhaa ^0^

2 Komen

Write Komen
Mama Adam
AUTHOR
January 12, 2013 at 7:12 AM delete

Hahah best la muka muda.
Kalo belajar psikology, cuba tutup sebelah muka. Kalo kiri dan kanan muka x sama, research kata org tu ada 2 personality berbeza.
Tapi allah maha mengetahui

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
January 12, 2013 at 10:16 PM delete

tak cuba pulak..nak kena test nie hehe...kalau 2 personality macam mana erk???

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~