:...My New Haircut...:

Monday, January 21, 2013 4 Comments A+ a-

Smlm misi memotong rambut bermula untuk my kids...for my son dah biasa sangat but for my daughter this is the first time...(Ya Allah debabnya mak hehehe)
Ingatkan my daughter tak kan duduk statik, rupanya tanggapan mak salah...betapa behaviournya dia on that time...so tak da la potong yang begitu banyak...just buang rambut depan sikit dan samakan rambut belakang sikit....
For my son, mak potongkan rambut dia pendek..so muka happy konon sebab baru lepas potong rambut...
Tapi yang mak ralatnya harga yang dikenakan pada budak-budak berdua ni adalah sama macam orang dewasa iaitu RM15 seorang...so this is the last time mak bawa anak-anak potong rambut disini...kalau my hubby yang nak potong disini no hal...lokasi kedai gunting nie di bawah carrefour wangsa maju...

^0^ pada mak sangat-sangat mahal untuk seorang budak kecil yang berumur 6 tahun ke bawah ^0^

4 Komen

Write Komen
Queen
AUTHOR
January 21, 2013 at 12:11 PM delete

bagus anak mak....senang bawak pegi majlis ni. haha

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
January 21, 2013 at 12:25 PM delete

majlis x janji lagi...gunting rambut leh hahaha

Reply
avatar
Amy
AUTHOR
January 21, 2013 at 7:50 PM delete

hehehe.. baby sama cam ila la kot. suka potong rambut. Dari umur setahun lebih bawak g salon, relex je nk potong rambut.. janji "nak cantik".. hehehe..

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
January 21, 2013 at 9:38 PM delete

Sama mcm my daughter...bab nak cantik ni bkn main lg...tp mak tetap tak puas hati ngan harganya

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~