:...Who Say My Daughter Still A Baby...:

Monday, October 08, 2012 8 Comments A+ a-


Kadang-kadang terfikir adakah my daughter is still a baby or dah boleh menjadi kak ngah hehe...lagak manja usah ckp la cukup-cukup manja bila dgn si ayah mcm nie...
Terlentok manja kat ayah hehee

Apa-apa semua minta ayah buat...so mak happy coz mak boleh buat kerja lain...tp bila time baik ngan abg long dia akan jd mcm nie...
Sama2 menulis, sama2 mewarna

Tapi bila dapat time bergurau a.k.a bergaduh akan jadi mcm nie...
See bila tgk gmbr tu agak2kan my daughter baby ke dah besar...lasaknya bukan main lagi...siap gomoi abg dia...klau tgk pd gmbr last tu blh nmpk muka dia geram hehe...tu la my daughter...so lasak...no more like a girl hehe....

Tapi time merajuk or angin manja dia dtg, my daughter akan kelihatan ayu sgt pd kami...i love my kids...kdg2 tertanya pd diri...klau ada adik lg cmner la dua beradik ni kan hehehe


^0^ ...Hope my kids will be happy n sentiasa bersama2 smpai besar... ^0^

8 Komen

Write Komen
Amy
AUTHOR
October 8, 2012 at 3:43 PM delete

Manja tu.. dah besar.. nk kena bagi adk dah tu.. baru ilang sikit manja nye tuh... hehehehe..

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
October 8, 2012 at 4:14 PM delete

klau bg adik nnt aku rindu dia manja cmner hehe...bg rezeki kat org lain dl kot...nak rest dlm setahun 2 lagi hahahhaa...aci x ;p

Reply
avatar
Mama Adam
AUTHOR
October 8, 2012 at 5:47 PM delete

Yeay! Nk adik! Nk adik!

Reply
avatar
Queen
AUTHOR
October 9, 2012 at 3:31 PM delete

go..go...go....adik!!!! yang komen atas ni jan ckp orang jer. silakan adriana :-p

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
October 9, 2012 at 8:42 PM delete

Ye nak adriana...yeayyy

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
October 9, 2012 at 8:44 PM delete

Hahaha....insyallah org atas tu sure akan dpt thn dpn punya amiinnnn...

Reply
avatar
Luna322471
AUTHOR
November 12, 2012 at 12:16 AM delete

hahha. jangan jadi macam kakak ya ^^ bila abang tak ada deman menangis nangis ;(

kakak rindu Fia dengan Asyraf :'((((((((((((

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
November 12, 2012 at 7:58 AM delete

tu normal kata ada persamaan sure la demam klau salah sorg x da...insyallah nnt besar ok la tu..kata tu je ahli nak bermain pun...

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~