Picture of me

Friday, January 04, 2013 4 Comments A+ a-

Permulaan tahun baru yang sangat mencabar...dari segi mental n fizikal...permulaan tahun ni, my daughter asyik sakit je sejak balik dari melaka ni...kenapa dan mengapa asyik mengganggu fikiran mak...klinik dah pergi cara islam pun mak dah cuba namun permata hati mak tetap on off demamnya...
Mak berdoa sangat-sangat agar kesihatan my kids sentiasa dipelihara olehNYA....YA ALLAH semoga permata hati mak sentiasa sihat dan dipelihara dengan izin YANG MAHA ESA ameennn

4 Komen

Write Komen
Amy
AUTHOR
January 4, 2013 at 10:39 PM delete

wah... guna hp baru dah pic nie?? samsung s3 ka?? berapa2?? hehehehee...

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
January 5, 2013 at 11:56 AM delete

Mana hp baru plak...aku pakai note besar tu la ko ni heheeh

Reply
avatar
January 8, 2013 at 8:36 PM delete

sabar.. kdg2 dugaan pd awal tahun ada ganjaran utk tgh tahun.. siapa tahu Allah punya aturan

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
January 8, 2013 at 9:07 PM delete

tu la dugaan dalam membesarkan anak-anak...alhamdullilah sekarang anak-anak dah sihat dan moga akan terus sihat ameenn

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~