:...Football...:

Tuesday, January 01, 2013 2 Comments A+ a-

Dua tiga menjak nie…lepas balik dari Melaka, my son asyik main bola je dalam rumah…mulut mak ni tak boleh langsung nak diam, bukan apa takut terkena aquarium ayah ke lampu ke kipas ke kalau pecah kan satu hal lak…

Petang ahad hari tu, my son pun bodek la my hubby untuk turun main bola…waktu tu dalam jam 5.40 ptg…bagi melepaskan hajat my son, diorg pun turun bermain…mak hanya tengokkan dari atas rumah tapi tak kelihatan pulak kelibat my daughter so dalam jam 6.10ptg mak pun turun…rupa-rupanya my daughter tengah sibuk dekat area pokok bunga nie…
Bila Nampak mak mai, my son pun sibuk tolongkan adik dia kutip jugak…
Ni la bunga tu…mak tak pasti pulak apa nama bunga ni…sapa-sapa tahu boleh bagitahu tak…
 Lepas petik bunga tu, my son pun sambung balik main bola with my hubby…
So happy on that day...dapat la lepaskan angin main bola di taman..adik pulak biasala tunjuk aksi macam-macam heheh...

^0^ cuti new year ni my kids request lagi nak main taman ^0^

2 Komen

Write Komen
Mama Adam
AUTHOR
January 1, 2013 at 10:46 PM delete

ixora atau bunga jejarum

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
January 2, 2013 at 12:38 PM delete

Tq mama for the name...baru tahu heheh

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~