:...Smart Tab Android...:

Friday, November 09, 2012 20 Comments A+ a-

Untuk membantu my hubby dalam cita-cita untuk berniaga...so me as a wife akan mengiklan kan 1 produk baik punya from taiwan iaitu SMART TAB ANDROID...OS dia adalah ice cream sandwich...kat sini kami tawarkan dalam 3 jenis pilihan iaitu

Pilihan pertama:

Untuk pilihan ni sekiranya ada yang berminat untuk membeli smart tab android sahaja termasuk free set yang dipaparkan seperti digambar di atas...untuk harga ini ia tidak termasuk dengan casing...

Pilihan Kedua:
Untuk pilihan kedua ini pula ia merangkumi smart tab android bersama casing biasa termasuk free set yang dipaparkan seperti digambar di atas...

Pilihan Ketiga:
Untuk pilihan ketiga sekiranya ada yang berminat ia merangkumi smart tab android termasuk free set yang dipaparkan seperti digambar tersebut beserta speacial casing pilihan samaada casing yang mempunya keyboard (gambar warna hitam) atau casing yang mempunyai speaker (gambar berwarna kuning)...

Sekiranya memerlukan penghantaran barangan dibuat, pada yang berminat sebahagian daripada kos penghantaran perlula ditanggung oleh anda....Smart Tab Android ini juga mempunyai beberapa pilihan warna seperti pink, putih, hitam, kuning dan merah...namun pilihan ini bergantung kepada stok yang ada....

Sekiranya ada yang berminat atau sebarang pertanyaan boleh email kami di zadorra@gmail.com atau amranmadya@gmail.com... 

* harga tertakluk kepada perubahan pasaran dan stok yang ada...terima kasih


^0^  cepat-cepat sementara stok masih ada... ^0^

20 Komen

Write Komen
amran
AUTHOR
November 26, 2012 at 10:14 PM delete

Feedback yg memberangsangkan...cepat order..sementara stok masih ada..

Reply
avatar
December 2, 2012 at 11:04 PM delete

brape space yg ada tuk internal memory & extended memory yg boleh digunakan?

Reply
avatar
December 2, 2012 at 11:05 PM delete

brape space yg ade tuk internal memory & extended memory yg boleh ditambah ek?

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
December 3, 2012 at 11:00 AM delete

Sori lmbt bls...utk internal ada 4gb, utk external boleh up smpai 32gb

Reply
avatar
Firman Syah
AUTHOR
December 26, 2012 at 11:15 AM delete

nak satu! colour putih or hitam ade x?

Reply
avatar
Firman Syah
AUTHOR
December 26, 2012 at 11:19 AM delete

camera brape megapixel? bole support video hd playback x? jelly bean kan?

Reply
avatar
amran
AUTHOR
December 27, 2012 at 12:16 PM delete

pertama sekali saya ucapkan ribuan terima kasih pada Firman Syah kerana sudi melawat blog ini. untuk makluman saya tidak lagi menjual TAB tersebut...dah retire..hehehe....walaubagaimanapun spec camera adalah 2.0, manakala player dia support 1080p - HD Movie. OS android ICS 4.0.

Reply
avatar
amran
AUTHOR
December 27, 2012 at 12:17 PM delete This comment has been removed by a blog administrator.
avatar
January 5, 2013 at 7:33 PM delete

Salam...
Ada tak casing untuk smart tab jenis nih tapi yg boleh call punya? saya beli tab tuh smart tab yg boleh masukkan sim kad..
sebab position camera belakang tab tu lain... camera belakag smart tab yang saya beli tuh,, dekat bahagian bawah... kalau yg macam nih(yang tak boleh call),,, kamera belakang kat bahagian tgh.. saya nak casing untuk yang kamera belakang bahagian bawah..ada tak?

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
January 7, 2013 at 10:34 AM delete

tak da la...casing yang saya dapat semuanya bahagian tengah tak da yang bawah...sori ya

Reply
avatar
January 12, 2013 at 3:03 PM delete

smart tab klaw bootloop cm ne nk solve kn ee.....ad cre x???

Reply
avatar
January 12, 2013 at 3:05 PM delete

klaw smart tab nie bootloop cm ne nk solve kn????stuck kt android jew...

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
January 12, 2013 at 10:10 PM delete

setakat ni tak sure lak cmner sebab solution saya...saya hantar kedai untuk format balik...tapi kalau dia boleh masuk ke main page ada je fungsi nak solution format tu kat setting...

Reply
avatar
February 14, 2013 at 9:29 AM delete

salam...saya nak tau details pasal tab yg awak jual...bole email sy rossya786@yahoo.com

Reply
avatar
February 14, 2013 at 9:30 AM delete

salam...saya berminat dengan tab yg awak jual..bole tak email details spec kat saya

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
February 14, 2013 at 10:49 AM delete

sori saya dah tak jual tab nie lagi...tapi anda boleh dapatkan di pertama kompleks KL

Reply
avatar
Triple.A.Tee
AUTHOR
March 2, 2013 at 2:04 PM delete

saya ada beli smart tab ni... tapi internet dia slow sangat.. ke saya tak reti gune? saya beli Mobile Internet guna prepaid hotlink... tapi tak selaju iphone saya sedangkan pada waktu dan kawasan yg sama.. maxis jugak dua2... dan saya tak boleh bukak apps play market dia nak download apps.. tolong saya...

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
March 5, 2013 at 11:32 AM delete

setakat yang saya guna utk akses internet tu ok jer...nak kata laju sangat tak la sebab saya hanya gunakan Maxis pakej jer...selalu buat teathering dari Note ke tab ok jer akses dia..maybe kapasiti ram didalam tab tu mempengaruhi jugak rasanya mcm pc...kalau ram kecik slowla semuanya...untuk apps play market tu cuba install yang baru balik sbb one of my tab pun cmtu, bila install yg baru, nak download br blh..saya ambik kat 4shared jer

Reply
avatar
Siti Syafikah
AUTHOR
June 21, 2015 at 5:11 PM delete

sy nk tahu if puan still lgi menjual mytab..sbb sy menjadi kedai yg blh sy jual mytab sy...sy dh tk guna mytab ni..so sy bercadang nk jualknnyer...klu blh sy tahu..kat mn blh sy jual mytab ni if kat kwsn kl...??

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
June 24, 2015 at 10:15 AM delete

salam, saya dah tak menjual mytab ni...tapi maybe puan boleh ke petama kompleks...kat situ saya lihat banyak pasal mytab...

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~