:...Lukisan Pertama...:

Thursday, January 10, 2013 2 Comments A+ a-

Sepanjang bermula sekolah tahun lepas until now, my son dah pandai drawing...walaupun hanya orang lidi hehe...tadi masa ambik dari sekolah, my son tunjukkan lukisan ni pada mak...
Dia cakap tu rumah kami, gambar orang lidi tu dia dengan adik...bila tanya sapa tuliskan nama tu dia cakap dia yang buat...so ingat weekend ni nak suruh dia drawing lagi untuk buktikan betul ke tidak dia yang buat heheh....
^0^ hope anak mak semakin bijak ameenn^0^

2 Komen

Write Komen
Mama Adam
AUTHOR
January 12, 2013 at 7:17 AM delete

Amboi mak! Nk soh buktikan!
Tapi cantik la lukisan asyraf tu. ada rezeki, kita jumpa. Ajar la adam melukis sekali ;)

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
January 12, 2013 at 10:13 PM delete

macam mana tak suruh buktikan, sebab kat rumah tak pernah melukis hehe...

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~