:...Colouring Tom And Jerry...:

Wednesday, January 02, 2013 2 Comments A+ a-

Sebulan cuti sekolah, sebulan jugak la my son tak pegang langsung pensil, buku or alat tulis…cuma last week je dia ada ambik buku dan nak start belajar…tapi tak sampai 5 minit minat bertukar ke main susun kereta semula….huruf yang sempat ditulis hanya la L A M untuk lampu…

Malam tadi my son terjumpa colour pensil yang mak belikan untuk dia awal tahun hari tu…colour tu memang tak nak bagi guna lagi sebab ada 1 pensil box penuh colour pensil dia lagi yang masih panjang untuk digunakan…

Lepas my son pujuk mak untuk mewarna, mak pun pujuk la balik untuk guna color yang ada dulu…so colour yang dia jumpa tu mak simpan balik…malam tadi kami sama-sama mewarna lukisan dalam buku ni..
Actually buku ni dah lama beli tapi my son malas nak mewarna…maklumla cuti sekolah…hasil pertama yang dia buat pada buku ni adalah ini…stiker yang kawan mak bagi pada dia…

So malam tadi mak and my son pun melayan la mewarna dua drawing ni…cer teka mana satu mak color and mana satu my son color…A 

or B hehe
^0^ bila dah lama tinggal zaman color mengalor ni syok pula rasa hehehe ^0^

2 Komen

Write Komen
Amy
AUTHOR
January 2, 2013 at 9:48 AM delete

Aku teka A=Asyraf, B = Mama asyraf.. hehehee...

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
January 2, 2013 at 12:32 PM delete

Kenapa teka b mama asyraaf hehee...atas sekali pulak agak2 sapa heheh

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~