:..Ambil Gambar...:

Friday, January 18, 2013 2 Comments A+ a-

Hari bila mak dah lupa tapi pada hari tu senyap sunyi rumah…mentang-mentang la mak tengah tatap blog ni, you all my kids buat kerja dalam bilik yer…patut la mak tengok kamera tak da atas meja rupanya jadi model dalam bilik…
Bila jenguk rupanya ini yang kalian buat erk anak-anak kesayangan mak…nasib baik angle tangkap gambar tu pandai kalau tidak hasilnya tah la…So tatap je la hasil kalian nie yer…sok besar leh tangkap gambar mak dengan ayah comel-comel k J
 ^0^ betapa majunya budak zaman sekarang nie..generasi Z my friend say…lepas ni generasi huruf apa pulak hehe ^0^

2 Komen

Write Komen
Mama Adam
AUTHOR
January 18, 2013 at 6:11 PM delete

MA tgk time jem ngan adam. Adam kata " eh... anak friend mama! "

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
January 18, 2013 at 10:19 PM delete

Walaupun sekali jumpa tp diorg berjumpa dialam maya kan hahahah

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~