:...Takutnya Saya...:

Wednesday, October 31, 2012 2 Comments A+ a-

Hari raya haji yang lepas, kami adik beradik tak beraya kemana-mana pun just ke kenduri di kampung mak di Teluk Intan...so malam hari raya tu...kami adik beradik pun layan movie yang my sis beli...cetak rompak ok...tapi gambar sure la tak cantikkan..nasib cerita tu dah tengok kat wayang hari tu...so tak la kecewa sangat...

Tapi yang peliknya my daughter ni buat macam tak pernah tengok cerita tu, macam tak tahu cerita tu (budak 2 tahun dah boleh ingat ke semua benda erk???)...so ni la gelagat dia masa mula-mula cerita ni dipasang hehe...so layan je la k...
Gelagat abang yang kepenatan sehari main...adik pandai dah sekarang tutup mula bila takut, malu hehhe 
 Takut tapi mata bukak sikit nak tengok cerita tu hehe
 Finally bukak jugak untuk tengok cerita tu hehhee.... 
^0^  Dua kali tengok kat dvd, dua kali tutup muka...awfiyah...awfiyah...makin banyak akal ko erk huhuhu  ^0^

2 Komen

Write Komen
Queen
AUTHOR
November 13, 2012 at 8:26 PM delete

Hahaha klakar laaa awfiyah ni.. :-)

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
November 13, 2012 at 8:31 PM delete

makin byk akal la skrg auntie queen hehe

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~