:..Play At Fun Place...:

Wednesday, October 10, 2012 4 Comments A+ a-

For the first time bawa anak-anak main kat area playshop/playground berbayar kat AEON Wangsa Maju about 3 last week ago....padahal banyak kali dah my son minta...alasan yang mak bagi mesin-mesin mainan kat situ semuanya rosak @ tak da sapa pun main...tgk tak ada org sbb kawasan area depan tmpt main ni ada byk mainan mcm kat bwh nie...
Keterujaan bertambah bila my hubby pecahkan RM5 kepada bentuk token...so dapat la 5 keping syiling token...so lucky sebab kebanyakkan mainan hanya perlu masukkan 1 token...so boleh main byk2 hehe....tapi mak limitkan pada mainan yang kat bwh ni je utk anak2 mak dimana semuanya boleh main untuk 2 orang ;) 
See my daughter face...so happy konon jd co-pilot pada si abg la tu hehehe 
 Menaiki kapal selam bersama adik...wlpn mak sendiri tak faham cmner nak main ;p
Jom drive a bus hehe...see abg bw bas, adik penumpang...ayah cuba utk masuk tp x muat pintu plak hahaha
 Makanya ayah pun dudukla di tingkap pemandu jer utk membantu pemanduan anak2 hahaha
Lepas main semua ni ...my son request another game...so tukar lg la RM2 untuk token...so baki tu mak guna utk main game ketuk buaya...gmbr mak x tangkap hehehe


^0^ ...Insyallah mak akan bawa lagi nanti k... ^0^

4 Komen

Write Komen
Mama Adam
AUTHOR
October 10, 2012 at 7:44 PM delete

Mak, adam kata dia mcm kenal je tpt tu. hijihi

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
October 11, 2012 at 9:00 AM delete

heheh...first time p main kat situ...acik tau la adam main tiap2 minggu...lain kali ajak naa...leh join...rumah acik dekat je ngan tmpt nie ;p

Reply
avatar
Mama Adam
AUTHOR
October 13, 2012 at 6:45 AM delete

anti, arini nk g. jom!!!

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
October 13, 2012 at 11:41 PM delete

ala this weekend anti bz la..help kawan mak berpindah, x pe nnt kita p minggu lain na..tp anti kena kumpul duit byk2 br p main sana k ;p

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~