: Si Manja Ayah...:

Tuesday, October 09, 2012 2 Comments A+ a-

Mencari maksud sebenar adakah anak perempuan lebih manja dengan ayah atau anak lelaki yg lebih manja dengan ayah...tp hanya 2 blog je yg menyatakan anak perempuan lebih manja dengan ayah..bc kat sini dan sini...yg lain google tak jumpa @ maybe mak yg tak pandai cari hehe...

Tapi bila tgk kedua2 anak mak ni mak percaya yg Tuhan dah tentukan yang anak perempuan akan rapat dengan ayah...dan anak lelaki pulak dengan mak....rapat tak semestinya tak sayang maybe anak-anak more selesa dengan pilihan diorg...cthnya anak bujang mak rapat dengan mak dan anak gadis mak rapat dengan ayah....skrg pun dah blh tahu sbb my son nak apa2 je akan sebut MAK nak.....mak asyraaf kan...mak itu kan...semua mak termasuk order MILO a.k.a susu coklat dia sedap2 punya...

Berbalik kepada anak manja ayah a.k.a my daughter, semua urusan susu, mandi semua dia akan minta ayah dia...smpai kan jam 04.00 pg pun dia masih boleh jerit...AYAHHH...yummm yummm...wlpn mak disebelah dia...tp tu la anak manja ayah...baru2 ni lps belanja mak makan dekat Tesco Ipoh last weekend hari tu, on sunday everning, my mum pun belanja anak2 dia menshopping pinggan dan mangkuk clayton dengan ongkos RM100 / family (will update next...insyallah)...

So sebelum pergi menengok2 pinggan2 tu, kami pun singgah di foodcourt AEON Ipoh untuk memenuhkan perut kami yg sgt2 kosong waktu tu...knp mak ckp anak dara mak si manja ayah sbb gelagat ini...
Mak nak suapkan dia x nak pdhal menu mak ngan ayah sama jer mee szilling huhuhu...
Sanggup berkongsi minuman dgn ayah...tu psl blh dgr ckp ayah...
Pakai gaun tp brutal...kaki pun nak naik smpai ke meja mkn hehee
See semuanya dia dok ngan ayah, makan minum kongsi bersama ayah...everything ayah membuatkan kdg2 mak cemburu ckit ngan dia...but i still love my daughter...bila dia manja ngan mak ayah pun dia x layan hehhe....


^0^ ...Semakin manja bila demam berulang2 untuk tempoh 2 minggu nie huhuhu... ^0^

2 Komen

Write Komen
Luna322471
AUTHOR
November 12, 2012 at 12:22 AM delete

masa kecik memang rapat dengan ayah kakak pun macam tu dulu. nanti besar rapat dengan mak pulak. theehehehhe~~~~

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
November 12, 2012 at 7:56 AM delete

sekarang mmg masih manja ngan ayah...tapi maksu lega hahaha...semua ayah tolongkan ;p

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~