:...Perjalanan Yang Memenatkan...:

Tuesday, October 30, 2012 2 Comments A+ a-

Perjalanan balik Raya Haji ni amat-amatla memenatkan...almost 5 hour baru sampai ke rumah...padahal dari ipoh ke KL hanya makan masa 2 1/2 jam - 3 jam jer...maybe balik hari tu time semua orang balik kot...masuk je highway dari simpang pulai terus sangkut macam nie...
Apa lagi mak ambik kesempatan main note, my hubby pulak drive sambil makan jambu air dan anak-anak pulak layan mimpi sampai ke rumah hehhe
Bila tengok anak-anak tido, mak pun rasa nak ZZZzzzzzzzz.....


^0^  alhamdullilah kul 8mlm tepat kami sampai ke rumah dengan selamatnya ameennn... ^0^

2 Komen

Write Komen
asYDhia
AUTHOR
October 31, 2012 at 10:03 PM delete

Tq...tapikan aku dok pelik cmner aku nak login dr blog ni huhuh

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~