:...makan-makan at chicken rice shop...:

Saturday, October 06, 2012 2 Comments A+ a-

on last week our family sambut belated beday my mum at CRS tesco ipoh semperna beday dia yang ke 55 tahun....so almost 16 ahli family termasuk yg anak2 dr 4 beradik yang ada....so happy n so berbaloi2 mkn kat situ....kostingnya mampu diberi oleh semua ahli yg terlibat...dlm RM220 + kami dpt diskaun lagi...tq to my father....

kami bertolak lps maghrib dlm kul 8pm cmtu....smpai sana kami ambik side luar so berbaris panjang meja tu cmni....

so ms menunggu makanan tu biasa la kan budak2 asyik bg org mrh jer....n my hubby plak sibuk tangkap2 gmbr...so ni antara menu makanan n minuman yg kami ambik....penuh meja dibuatnya hehhe..

Lps mkn masing2 kekenyangan smpaikan x blh nak bergerak....nasib x tamak...kami cuma ambik 2 set family yg anggaran 6-7org mkn,tmbh nasi dlm 6 pinggan nasi dan 4 jenis air lain termasuk kerabu mangga sepinggan hehe....sgt2 puas hati mkn....lps mkn kami pusing2 kat tesco so dptla my kids main benda ni sementara menunggu mak longnya membeli barang....

<♡♡♡♡ cubaan menggunakan note utk update blog....sgt2 mencabar minda...hope hasilnya ok klau paparan di lappy or pc....for my family i'm so happy coz kita blh gathering bersama n nnt kita mkn2 besar lg k hehehe...♡♡♡♡>

2 Komen

Write Komen
Mama Adam
AUTHOR
October 7, 2012 at 6:37 AM delete

Cantik! Besar & kemas blog ni.
Bg mana? Mmg buang ke?

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
October 7, 2012 at 3:07 PM delete

Aku tgk sama jer hehe...x da ma nak ubah lg

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~