:..Hamba ALLAH...:

Thursday, June 07, 2012 6 Comments A+ a-

Cantik x klau kat opis ada pantry mcm nie
tq encik google
berbanding mcm nie...
tq 2 my self (sbb ambik sendiri)

mana 1 jd pilihan hati kalian (mcm ramai je yg bc blog ni kan ;p )...for me nak dpt kan no 1 tu blh klau ada kata sepakat dr semua ahli yg ada di opis nie...tp klau x da kata sepakat no 2 tu la akan terhasil...mrh + bengang of course ada pd aku...sbbnya adlh tu kawasan jagaan aku...setiap kali sapa2 yg masuk kawasan ni utk mkn akan bersuara "sapa punya cawan ni x basuh2 ni"...n aku yg ari2 dgr agak bengang jgk la kan...tp ada sorg "hamba ALLAH" ni agaknya dia dah diajar utk buat x tau atau buat2 x ambik hal ngan apa yg berlaku wlpn tu hasil kerja dr tgn dia yg "cantik"...

Kadang2 aku terfikir...dapur rumah "hamba Allah" ni sapa yg kemas erk??? dia or hubby dia...umur almost nak menghala ke angka 30 n anak pun dah almost nak masuk 2 tp kenapakah perangai anda masih x ubah2...apa jua harta yg ada di pantry majoriti akan mengatakan harta wakaf...bila wakaf kena la jg sama2...pas guna basuh n letak alik...berbulan dah aku rs "benda" tu ada kat situ...alasan hanya kerana guna utk minum ari kosong...so x perlu basuh ker????klau rs x nak membasuh apa jua brg di pantry opis aku nasihatkan bw la sendiri dr rumah...klau kat umah berbulan x basuh pun x da sapa mrh melainkan MIL or mak or hubby ko yg mrh...

Adakah nnt smpai satu tahap aku yg terpaksa basuh jgk....aci x klau aku buang je "benda2" tu kedlm tong sampah...jd hati x sakit n aku x buat dosa pd "hamba Allah" ni huhuhu....teguran rsnya ramai yg tegur tp "hamba ALLAH" ni still like that...

^0^  aku berdoa agar my family x la dpt perangai mcm tu...nsb baik aku x ngandung...incase "hamba Allah" ni bc la entry aku...cuba renung sejenak @ bayangkan n fikir alik apa yg ko dah tinggalkan kat situ...kami bkn "HAMBA" ko utk bersihkan semua hasil kerja tgn ko tu huhuhu....  ^0^

6 Komen

Write Komen
Mama Adam
AUTHOR
June 7, 2012 at 2:55 PM delete

opis mama xde pantry :)

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
June 7, 2012 at 3:47 PM delete

ruang mkn ada kot hahahha

Reply
avatar
Queen
AUTHOR
June 12, 2012 at 8:10 AM delete

yeke opis mama xde pantry?

isk..isk...sepa laa ni kan. luar tgk cantik...dalaman..oppss *tutup mata

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
June 12, 2012 at 2:15 PM delete

baik2 tutup mata nnt terlanggar plak pintu ruang mkn tu hehee

Reply
avatar
nYomeL
AUTHOR
June 13, 2012 at 2:12 PM delete

alaaa.. tmpt i xde pantry nak lepak2 mkn cmtu.. :(

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
June 18, 2012 at 9:22 AM delete

ok apa x da...x yah pening2 nak bersihkan :)

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~