:...Dedicate To My BFF...:

Friday, June 22, 2012 1 Comments A+ a-

Ari ni really tetiba aku mcm bz gile (pdhal ari2 lain mmg x bz pun)…semuanya sbb 5S yg kerap nak kali memerlukan perubahan…bknnya nak guna yg asal tp asyik nak ubah jer…ok2 kita abaikan benda tu…

This entry  aku  tujukan to my special friend…tuan empunya blog nie …mula2  aku kenal dia thn 2004 kot klau x silap masa sem 2 ms aku kat KUKTEM (Skrg org panggil UMP)…aku kenal dia mcm mn aku pun x tau…sbbnya aku dok asyik ngan group POLI je time tu…so bila dah kenal dia aku tau la dia ni jenis happy go lucky…wlpn dlm otak dia byk masalah yg dia ada...anak tunggal dlm family tp yg bestnya pandai bawak diri..

Aku teringat zmn aku bercinta kat U dl...dia ni la slh sorg yg join aku lepak kat cafetaria smbil mkn smbil dating...tp nak buat cmner jodoh dia ngan member tu x lama...dlm masa aku kenal dia, aku terharu sbb dia sudi bantu aku (yg blh dikirakan mcm kena pulau dek kawan sendiri) time tu...ssh senang aku semua dia sudi bantu n ditakdirkan persahabatan kami berpanjangan sehingga sekarang...

Walaupun skrg nie kami dah kahwin, alhamdullilah smpai skrg kami masih contact each other (kwn2 lain pun aku masih contact tau)...n alhamdullilah jgk aku happy sgt2 sbb aku ada kawan yg sudi bantu, dgr n memberikan aku pandangan yg blh membuatkan ati aku tenang semula...aku ingat lg semua saat2 kita berjimba2 di sg lembing, smbut beday, alik KB together2 hehehe...semua tu aku ingat...

Sempena beday ko yg masuk ke 30 Tahun nie...aku ucapkan semoga ko sentiasa ceria, sentiasa sihat, sentiasa senang, sentiasa dilimpahi rahmat dariNYA, sentiasa sudi dgr aku bebel, sentiasa sudi bg pandangan yg terbaik utk aku dan plg penting ko sudi n bersedia meminjamkan bahu ko utk aku menangis lg hehehe...(jgn nnt hubby ko alik ko x kasi aku pinjam bahu ko plak tau...time tu aku gigit ko hehehe....)

To my lovely friend:
Miss Zai so much...bila la aku leh jmp kawan sorg nie erk hhuhuhu...


The happy girl yg x pernah kenal sedih...aku bangga kawanku ;)

TQ so much coz be the best for me...apapun SLMAT HARI LAHIR KE 30 BUAT DIRIMU...SORI AKU X BELI HADIAH OR KEK BUAT KO...TAPI AKU AKAN TETAP INGAT KO DI DLAM ATI AKU...
SELAMAT HARI LAHIR MIE ;)


^0^  beday ko senang nak ingat sbb sama ngan beday anak buah aku yg sulung...HAPPY BEDAY TO HANIE JGK  ^0^


1 Komen:

Write Komen
Amy
AUTHOR
June 22, 2012 at 6:44 PM delete

Wuaaaaaaaaaaaaaaaaa.. terharu2... thanks atas wish besday.. thanks gak sbb sudi setia berkawan dgn aku sampai sekarng... love u friend... ;D

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~