:...My Daughter Semakin Bergaya...:

Friday, June 01, 2012 4 Comments A+ a-

Cptnya ms berlalu dh nak masuk pertghan tahun 2012 dan bln dpn my daughter akan masuk 2 thn...tp kena sambut pas buka posa hehehe....skrg nie semakin bijak n bergaya my daughter...msk je keta nk pakai cermin mata...dgr je lagu sure bergelek2 dia menari...semakin byk telatah dia...kdg2 pening tgk..betul ke umur setahun ke lbh dr 2 thn budak nie...so layan je la...utk my memories yg terindah ;p
 

Gambar kedua ni tgkp masa aku kena outstation ke Taiping...sister a.k.a my opismate tlg tgkpkan sbb my daughter duduk seat belakang main2 ngan akak tu :)  


Gambar ni plg aku suka setakat nie...leh jd model kanak2 rebina x hehehhe...love my kids so...so..so...much....infiniti love muaahhhhh.... ;)


 

This one my daughter tgh bw keta...hapy gile bila dia seronok lanyak keta abg dia a.k.a dia punya jgk la...blh jd iklan gigi kan...tu la dia skrg ari2....ayah tgh iron baju dia main keta (peneman setia my hubby bila buat kerja)

This one aksi dia mlm td...berjoget smbil dgr lagu in disney junior system


Kelakuan dia sekrg ni kdg2 diluar jangkaan...perkataan yg dia dah blh sebut..."pok = keropok", ayah, "ma=mak", "nak2=tak nak","kak=bukak","yum2=susu" n byk lg la...mlm td dpt perkataan baru "ali=lari"...

^0^  setiap perkataan yg ditulis sila sebut mcm budak umur setahun sebut k  ^0^

4 Komen

Write Komen
Mama Adam
AUTHOR
June 1, 2012 at 4:07 PM delete

Hihihi..... Best capture memory Mcm ni. Esok2 dh besar, Ada gak kenangan time budak2

Reply
avatar
Queen
AUTHOR
June 1, 2012 at 9:48 PM delete

cantik kete? bole anak buah auntie pinjam x? hohoho

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
June 4, 2012 at 10:06 AM delete

boleh2...tp kena mai umah la...pusing 1 round dlm bilik hehehe

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
June 4, 2012 at 10:08 AM delete

nak cuci mls...buh kat cni jer la...kot2 ada kawan2 yg sudi nak tau apa anak2 bt kerja kat rumah hehehee...n mn tau one day anak2 baca blog nie (tu pun klau bertahan smpai bila2) hahhaha...br diorg tau betapa sygnya mak ayah kat diorg :)

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~