...Alhamdullilah rezeki my daughter...:

Friday, November 09, 2012 2 Comments A+ a-

Alhamdullilah akhirnya bulan NOV kunjung tiba...walaupun masih byk kerja di opis tak siap lagi tapi kehidupan perlu diteruskan...bulan ni terlalu banyak yang nak diupdatekan tapi kita mulakan cerita dengan kedatangan benda nie pada 9 nov kul 7.30 mlm td hehhe....
Kedatangan untuk kali ke-2 tapi pertama kali redeem untuk my second baby...walaupun ada komen-komen yang mengatakan redeem ni lambat & ada yang tak dapat macam kisah di sini....namun alhamdullilah jika ada rezeki insyallah akan sampai juga ke rumah...

My hubby dah kecoh-kecoh tanya apa benda yang dapat & me of course senyum lebar sebab dah tau akan dapat benda nie... 
Yeeepeee...rezeki my daughter dan kebetulan stok susu dia pun dah abis...so kedatangan susu percuma nie macam bonus for me untuk jadikan stok before p beli hujung minggu nie nanti...apa pun tq sangat2 anmum for this redeem....


^0^  so skrg tgh gagah menyimpan lg hujung pencedok utk dihantar lagi sementara stok masih ada hahaha...^0^

2 Komen

Write Komen
asYDhia
AUTHOR
November 9, 2012 at 10:28 PM delete

ala nak bagi tapi bkn utk age adam cmner...tapi klau nak boleh jer heheh

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~