:...My New Small Letter...:

Wednesday, July 04, 2012 1 Comments A+ a-

Malam td mcm biasa klau my daughter pegang color pensil sure my son pun sibuk nak jgk...tah apa angin dia mlm td dia buat huruf ni....
klau perasan gmbr pertama dia tulis sebaris je ikut titik2...pastu dia terus tulis sendiri kat bahagian bwh tu mcm gmbr no 2 tu...wlpn tulisannya agak cantik tp huruf tu kelihatan huruf p...ms ambik dia alik dr sekolah my son bgtau dia blaja tulis nama saya...betul atau x tu nnt kita tgk k...sbb aku ada pujuk dia utk tunjukkan kat mak betul ke apa yg dia bgtau tu...

so far mmg aku x da ajar dia apa2...sbb klau ajar comfirm dia mengamuk + x nak buat lgsg...baik dia sedar sendiri...tp at the same time aku x putus doa utk lembutkan ati dia ngan apa jua ajaran dari kami as parents n perintah dariNYA...

buku utk small letter ni dia berjaya follow titik2 plus dia tulis sendiri dr huruf a - p...dlm diam2 rupanya dia buat huruf o...
tp yg peliknya huruf n dia x buat lg...bila tny bila nak buat dia senyap smbil main keta lumba dlm lappy my hubby...x pe la my son kita "kayuh pelahan2 ye perahu tu" x nak kelam kabut takut "karam" cepat huhuhu....

^0^  mlm ni nak cuba suruh dia abiskan tulis semua small letter...sbb mlm td ayah dia berjaya abiskan buku Qaseh tu hehhe  ^0^

1 Komen:

Write Komen
Mama Adam
AUTHOR
July 4, 2012 at 8:07 PM delete

Gud job asyraf. Sikit2 lama2 jd bukit

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~