:..It's My Big Day...:

Tuesday, July 31, 2012 4 Comments A+ a-

Cepatnya masa berlalu...dah 30 tahun diri ini duduk dimuka bumi ALLAH tercinta nie...n alhamdullilah dgn rezeki dan rahmat dariNYA sepanjang tempoh ini...dah ada angka 3 dalam umur rupanya...so it's really2 ari yg plg berharga for me...sbbnya ari ni jugak merupakan ari IBU dan BAPA pada kedua2 my parents...bersyukur sgt2 sbb my mom sudi mengandungkan, melahirkan dan membesarkan bersama2 my dad smpai la sekarang nie...Walaupun almost 12 years my dad dah meninggalkan diri ini, tp diri ini bersyukur kerana di berikan seorg ayah yg cukup garang dlm membentuk anak2 demi masa depan yang baik n cemerlang...

Pg td tepat kul 12.30 cmtu my hubby said hapy beday to me...n doakan yg terbaik for his wife n also utk family...waktu tu terharu sgt tp sbb mata ngantok aku pun layan tdo jer hehhee...pg td my hubby said it again...ngan senyum smpai ke telinga, me ucapkan mekasih kat my hubby...Lps loading semua anak2 tersayang, me pun hantar my hubby ke keta dia...suddenly my hubby bg kad beday to me...

Terharu gile mak...my hubby ingat beday n sanggup p beli kad..wlpn hanya sekeping kad tp ati ini berbunga2 smpai skrg nie...serius hapy gile...apa pun tq sayang...n for today also i like to wish hapy beday to myself...n alhamdullilah aku masih sihat dlm menjalani kehidupan ini...
^0^  ...mekasih sayang...semoga ikatan kasih sayang kita berkekalan hingga ke akhir zaman dan selamanya...semoga doa2 kita dimakbulkan olehNYA...alg as your wife bersyukur gile dgn kehadiran sayang dlm hidup ini...terima kasih YA ALLAH kerana menganugerahkan suami yg jgk kawan baik untuk selamanya ameennn...  ^0^

4 Komen

Write Komen
Queen
AUTHOR
July 31, 2012 at 5:32 PM delete

Hepi besday pia!!!! Enjoy ur 30s moment. Hahaha awwww sweet gile dpt besday kad. Harus cukupkn 24jam utk rai hari bahagia ni. Tido senyum lettew...hihi

Reply
avatar
Mama Adam
AUTHOR
July 31, 2012 at 10:53 PM delete

Bestnya dpt kad! Sweet sgt. Sometimes xperlu keluarkan modal pun. Ingatan lebih penting. Happy birthday

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
August 1, 2012 at 8:38 AM delete

tq queen n mama adam...wlpn hanya sekeping kad tanpa kek tp amat berharga buat diri ini ;)

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
August 10, 2012 at 3:09 PM delete This comment has been removed by the author.
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~