:...Phonic Language...:

Friday, July 13, 2012 4 Comments A+ a-

Aku ngaku aku lmbt dlm semua hal termasuk bahasa nie…tp memandangkan ari ni rs mcm betapa beratnya aku nak buat kerja opis n aku menggunakan ruang yg ada maka aku pun telah mendownload beberapa video phonic language nie utk diajar pd my son….antara yg aku download adalah…

Jolly phonic songs
dan ini
Phonic songs
Klau ikutkan betapa byknya phonics songs ni utk aku belajar sama-sama ngan my son...hope apa yg aku usahakan ini berjaya amennnn....
^0^  ...to my hubby i hope kita sama2 buat k ... ^0^

4 Komen

Write Komen
Amy
AUTHOR
July 13, 2012 at 3:28 PM delete

oit.. dlm siri bacalah ankku, ada cd la.. main cd tu je.. hahahhaa..

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
July 13, 2012 at 3:35 PM delete

hope aku berjaya lakukan hahahha

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
July 13, 2012 at 3:35 PM delete

aku dah play cd tu...tp aku rs bkn asyraaf yg tdo aku pun blh tdo...betapa boringnya cd tu...tp x da smpai a-z n lagu2...usaha2 hahaa

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~