:...Karenah Anak2...:

Tuesday, July 17, 2012 4 Comments A+ a-

Ini susunan yg dh dibuat dlm almari hiasan di rumah oleh my hubby dgn sepenuh ati...
Ni plak susunan yg my kids buat dirumah dgn penuh kreativiti dan imaginasi huhuhu...
Gabungan yang mantap akan menghasilkan suasana yg sgt2 "ceria" dgn hiasan yg ditambah2 oleh anak2 sperti gmbr bwh nie...nak jln pun payah even pernah terpijak pun mainan diorg...
Axtiviti yg kerap mak n ayah kena hadapi setiap hari...so kesimpulannya jgn kemas...kemas hanya sebulan sekali @ bila ada org nak mai umah huhu...

^0^  ...hapy with them sbb diorg suka buat hal sendiri n x kacau mak ayah sgt...  ^0^

4 Komen

Write Komen
Mama Adam
AUTHOR
July 17, 2012 at 2:14 PM delete

masha Allah!!!!! geng adam nih :)

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
July 17, 2012 at 2:51 PM delete

tu psl aku x nak jemput adam mai umah...nnt umh aku lagi berselerak hahahaha... (aku main2 je la ) ;p...sila2 mai blh tlg kemas sama2..

Reply
avatar
Amy
AUTHOR
July 17, 2012 at 3:11 PM delete

Hahhaa... besa la, dah berdua.. sbb tu ank aku, aku dah ajar "jgn bawak keluar mainan dari bilik, kalau mama nampak, mama buang" hehehehe... Sib baik mendengar perintah ank aku.. (sbb aku penah g buang mainan dia kat tong sampah) ;P~

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
July 18, 2012 at 8:40 AM delete

aku pernah buat la mie...1 beg plastik letak kat tong sampah...tp dia x kisah...sbb dia tau mak ayah dia pun sayang mainan tu huhuhu....mls nak susun dah biar masuk dlm raga kain jer.. ;p

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~