:...Bersyukur Dengan Anugerah DariNYA...:

Thursday, August 16, 2012 4 Comments A+ a-

Pg ni aku dikejutkan dgn perkabaran berita yg amat2 menggembirakan hati kami sekeluarga...insyallah impian kami akan tercapai nnt dgn izin dariNYA utk thn nie...bersyukur x terkata....semuanya pd thn ini...wpn ada dugaan yang berat dah kami tempuhi tp kami yakin ALLAH maha mengetahui segala2nya untuk umatNYA...

Perkabaran utk thn ni bermula dari berita ini....sehingga la ke pg td...YA ALLAH akhirnya KAU penuhi impian dan doa kami...AMEENN....ceritanya bermula bila pg td one of our friend msg aku kat fb memaklumkan keputusan itu sudah keluar...keputusan yg semua org gomen nak klau diizinkan...dah yg plg penting perlu ada perancangan dan paperwork yg baik utk dipanggil kpd temuduga...apa dia bendanya...ia adalah HLP a.k.a Hadiah Latihan Persekutuan...byk blog yg ada maklumkan psl ni...but satu ni yg menarik perhatian aku... 

Perkabaran ni amat2 menggembirakan kami...rezeki di bulan Ramadhan yg mulia ni n sekaligus insyallah one of our family member akan bergelar seorang pelajar MASTER...semua ni aku tujukan kepada suami tercinta a.k.a my best friends ever...Walaupun br MASTER tp aku syukur sgt2 sbb kami masih menyimpan hasrat utk belajar bersama2...wlpn tidak seperti degree dl tp aku percaya my hubby mampu lakukan krn you are the best student ever...(biarla org ckp br MASTER tp nak kecoh...asalkan aku bahagia hahahha)

Alhamdullilah my hubby mendpt tawaran tersebut...wlpn pd hari interview dia ari tu dia sorg je x pakai blazer tp semuanya dgn rezeki dariNYA...so lps dgr taklimat nnt akan bermulala satu era baru dlm our family...sbbnya nnt akan ada 2 org bergelar student...sorg student tadika n sorg student Uni....i'm very2 hapy...x terckp n tergmbr apa yg aku rs...tp aku bersyukur x terhingga dgn rezeki dariMU YA ALLAH...Aku memohon agar segalanya dipermudahkan ameenn....
tq to en google


^0^ ...To my hubby...semoga menjadi pelajar yg terbaik antara yg terbaik...saya a.k.a your wife will help as long as i can...tahniah sayang krn mendapat Tawaran Ini...Alg bangga dgn abg... ^0^

4 Komen

Write Komen
Amy
AUTHOR
August 16, 2012 at 1:00 PM delete

Tahniah am. Semoga berjaya hendaknye. Jgn lupa pandang aku yg kat bawah nie dah la, bila dah berada di atas nanti... ;D

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
August 16, 2012 at 3:35 PM delete

Insyallah kami x kan lupakan sesiapa pun...wlpn setinggi mn pun itu semua pelajaran mie...bln dpt br tau seterusnya nak buat apa ;)

Reply
avatar
Hash
AUTHOR
August 16, 2012 at 9:15 PM delete

congrats lepas ni boleh la mintak tips macamna nak wat bagi dapat HLP ^^

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
August 17, 2012 at 10:11 AM delete

hehehe...jom hash kita apply utk thn dpn...tp nak buat tajuk apa erk huhuhu

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~