:...Pandai Bergaya...:

Monday, August 27, 2012 4 Comments A+ a-


Semakin besar semakin melaram anak dara mak sorg nie...sabtu lps kami sefamily p ke rumah akak ipar di klang berhari raya...smpai2 je kat klang umah akak pertama my hubby, tgk2 anak mak dah jd cmnie...
Spek mata, handbag tu semua kerja akak sepupu dia...yg globe tu rupa2nya tabung siling....nasib jatuh pun x pecah...perangai dia skrg nie bila dah jejak angka 2 nie...dia suka melaram mcm org besar...

1. Klau nak kluar rumah bila org pakai gincu, dia pun nak bergincu
2. Minyak wangi sure nak jgk smbil show tgn dia n area leher dia...same like my hubby buat
3. Rambut br leh ikat klau idak jgn harap
4. Muka kena pakai bedak...kdg2 dia buh sendiri dah mcm tepung gomak dah

Tp tu la my daughter punya perangai skrg nie...melawa no 1..pantang nak kluar rumah dia yg dl...so what to do...like father like daughter la kan hehhee....
^0^ ...next raya dah blh belikan dia beg utk isi duit raya, sbb dia dah pandai bergaya... ^0^

4 Komen

Write Komen
Mama Adam
AUTHOR
August 27, 2012 at 3:02 PM delete

wahhhh... comel anak dara ni :)

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
August 27, 2012 at 4:23 PM delete

makin byk akai huhuhu

Reply
avatar
Queen
AUTHOR
August 28, 2012 at 9:55 AM delete

pandai mak dia plan...beli kan bag. hahaha ok2..meh sini auntie kasi dua ringgit! ka-ching!

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
August 28, 2012 at 4:21 PM delete

bukan mak dia belikan, akak sepupu dia punya ehhe

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~