:...Kesian Anak Bujang Mak...:

Friday, August 10, 2012 2 Comments A+ a-

Semalam lps my son colouring the tomato...dia pun request MILO a.k.a susu coklat dutch lady yg sedap hasil air tangan mak dia...after bg kat dia, dia pun request nak tgk cartoon...so mak pun bukak la cartoon disney 615 time tu...cerita alvin n chipmunks...tengah ralit dia tgk cartoon tetiba my daughter dtg dan berdiri di tgh2 tv tu....

Apa lg berlakulah pergaduhan hebat antara adik n abg...mula2 kami dah tegur si adik srh tepi tp cm biasa budak bum2 tu x nak berganjak..last2 si abg pun tolak la sikit...tp adik x mengalah terus menaikkan kaki nak bg kat abg...mn dia blaja aku tau dr sapa...so ingatkan dah settle rupanya x...lps kami mrh si adik dia x puas ati rupanya...terus dia buat benda ni kat muka si abg...
 Ni hasil cakaran si adik tersayang...so raya ni my son ada parut di pipi...jgn tny knp sbb my son baik tp my daughter sgt2 "bijak" huhuhu....so si abg pun meraung kuat la kena kan...makanya mak pun mengambil rotan n rotan tgn si kecik tu...ngan penuh simpati dia minta bantuan si ayah ngan lembutnya...tp kami x nak layan...smpai tertido si abg...

Pg td ms nak mandikan si abg, dia pesan jgn basuh kat kawasan tu n tlg balutkan...dah mcm gengster mak tgk muka anak bujang nie...x pe la sayang lama2 ilang la k...kenangan tu huhhu....

^0^  ...knp la my daughter ganas sgt huhuhu...cian kat abg dia ;( ...  ^0^ 

2 Komen

Write Komen
Amy
AUTHOR
August 10, 2012 at 12:53 PM delete

Ganas la si adik nie.. Bg 'cakar harimau' kat abg.. So, buat mama, sila la pastikan kuku si adk tu, ngam2 je ngan isi.. Tak leh lebih, kang jd 'harimau' lagi... ;P~

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
August 10, 2012 at 1:01 PM delete

aku dah potong la...tp kuku dia jenis tajam tu...cian tau melalak abg dia mlm td

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~