:...Delicious Burger...:

Thursday, June 21, 2012 1 Comments A+ a-

Alhamdullilah slps apa yg berlaku 2 ari lps, now my family is more strong than I thought…syukur sgt2 x terkira…n dugaan yg berlaku akan aku jdkan pengajaran yg amat bermakna buat kami sekeluarga…

So kita abaikan hal tu…mlm td aku bodek my hubby buatkan burger special utk kami santap berdua…anak2 mkn nasi+sup+telur+kicap hehhee…kang bg burger dia x nak mkn plak kan…so the chef pun siapla semua bahan n mula membakar daging burger…
 Master Chef masak burger smbil tersenyum

 Kami guna daging ayam ramlee...

Setelah lbh kurang almost 30 minit menunggu...maka ini la hasilnya..

Sgt2 sedap ditekak aku...smpaikan kami rs sekenyang2nya...mn x nyer ada telur, cheese, daging ayam 2 ketulnya yum...yum...sedap sgt2....sgt2 terharu sbb my hubby sanggup masuk dapur masakkan for me...TQ SAYANG ;)

^0^  TQ syg for the delicious burger...nnt kita masak oblong together2 plak k ^0^

1 Komen:

Write Komen
Mama Adam
AUTHOR
June 23, 2012 at 6:22 PM delete

sedapnya! lama x makan burger

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~