:...Koleksi Kereta Kebal...:

Friday, May 11, 2012 4 Comments A+ a-

This week merupakan waktu aku kerja luar pejabat...tp x jauh pun just at taiping...so my daughter aku bw sekali utk memudahkan my hubby uruskan my son ke sekolah...klau tinggalkan dua2 sure ada yg pengsan nnt...

Sepanjang ada kat taiping aku ulang alik dr sana ke umah my mom...so mlm adlh peluang aku kumpul ngan semua adik bradik aku yg ada kat sana...tgh kumpul kat umah abg aku yg sulung, my son call tny aku dimana...bila bgtau ada kat umah opah apa lagi mcm2 la dia tny mak ngah, abg asrie, mak long semua ditanyanya...n one more thing yg dia akan tny pd aku adalah habuan dia...yg ni aku x sure ayah dia ajar ke atau dia sendiri yg tau....pesan dia pd aku:

my son: "ma...nnt alik belikan asyap keta ebal k (keta kebal) mcm ayah cik tau
aku:"ok nnt mak belikan"

so lepas ala2 krompomi ngan dia maka sblm alik ke KL aku pun belikan la seperti hajat dia


 Ni la model keta kebal pertama menjadi koleksi aku....mainan ini mai ngan buku di bawah ni


 Dalam buku ni ada la cerita ttg keta kebal tu...harga dia RM9.90....n model kedua harga RM19.90...insyallah akan dibeli nnt...n my son sgt suka ms dia dpt mainan ni...

^0^  insyallah aku akan kumpul semua model yg ada  ^0^

4 Komen

Write Komen
Amy
AUTHOR
May 11, 2012 at 5:51 PM delete

Best nye.. Asyraf pandai jaga mainan. ank aku tak reti. kejab je rosak.. so, tak leh nk bli yg mahal2 or buat collection.. huhhu

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
May 14, 2012 at 10:03 AM delete

mcm x tau asyraaf main cmner...klau aku x control mau tercabut tmpt tembak tu hahaha...so mlm td keta ni slmt ada dlm almari hahaha

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
May 14, 2012 at 10:04 AM delete

sila dptkan di kedai buku berhampiran hahahaa (tu base on apa abg aku ckp sbb dia beli kat kedai buku ;p )

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~