:..Sport Days in Tadika Bijak...:

Wednesday, May 23, 2012 2 Comments A+ a-

Last sunday on 20 May 2012...my son ada sport day kat tadika bijak...so kluar rumah dlm around 7.40am sbb kul 8am event dah start...tp last2 event on at 9am cmtu...sbb cikgu2 semua bz panggil anak murid n hiaskan anak2 murid base on rumah sukan...so my son bila ditny umah apa dia diam jer...

Masa smpai tu muka my son dah berkerut2 nak nangis n finally mmg hero mak menangis
 
Sila fokus pd muka dia..muka budak sedih...

Rumah sukan dia yellow house or they call Power Yellow Bees (klau x silap la)....so tgh2 wait yg lain siap...ada plak sorg ni sibuk jd anak murid jgk :)

So ni antara gmbr yg sempat kami tgk :)
 Blue Power

 Green Turtle

 Red Thunder


Yellow Bees

Ni xtiviti pg tu...senaman dl br main game...






N solutionnya...team yellow dpt no 1 on that day...so dpt la bw balik trofi n goodies beg...

^0^ tahniah anak mak...x sangka dpt no kumpulan no 1...wlpn semuanya kecik2...  ^0^

2 Komen

Write Komen
Amy
AUTHOR
May 23, 2012 at 5:49 PM delete

nape asyraf nangis nie?? pelik auntiee..

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
May 24, 2012 at 10:11 AM delete

entah la sayup semcm dia pg tu...tp smapi umah bkn main lg heronya huhuhu

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~