:...Sorry Sayang...:

Saturday, July 06, 2013 3 Comments A+ a-


Nampak tak budak lelaki yang sedang menangis itu....that is my son yang baru kena marah sebab buat hal...actually mak sangat geram waktu tu sebabnya tak behave masa ditempat awam :( .... walaupun still kecil but kalau tak jaga dari sekarang bila pulak kan...

Last-last satu cubitan kecil hinggap dipeha...so bila suruh tangkap gambar macam ni la rupanya...tapi bila dah ok selera je dia makan sambil main...

Maaf sayang...kadang-kadang mak terpaksa...kalau asyraaf tak malu menjerit-jerit ditempat awam tapi tolong sayang mak rasa malu...kalau dalam rumah nak terjerit no problem pada mak...Sori sayang

3 Komen

Write Komen
Reyha
AUTHOR
July 6, 2013 at 3:31 PM delete

geramkan time dorang wat perangai.sy pun kadang teringan tgn gak klu xbehave kat tempat awam.tp selagi boleh sabar sy cuba tahan.

Reply
avatar
Wazilia
AUTHOR
July 8, 2013 at 8:36 AM delete

cubit kuat sangat ke sampai menangis lagu tu..?

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
July 8, 2013 at 3:10 PM delete

Boleh tahan gak la kalau kena...sorila mak garang...kalau ckp lembut tak jalan, jari jemari mak yang berjln...

Reyha:kdg2 mmg perlu utk naik tgn...sbb anak2 kita ni perangai tak sama mcm anak org lain heheh

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~