:...Lampu Raya...:

Monday, July 29, 2013 2 Comments A+ a-

Yeayyyy....akhirnya dapat juga lampu raya setelah 5 tahun menduduki rumah ini...for first time ayah berjaya membeli lampu raya yang lip lap itu...

Semalam, balik je dari big AEON petang tu terus ayah pasangkan dengan bantuan dua beradik nie...
Dapat la juga keliling beranda rumah...lepas ni rumah mak ada lampu warna warni...masing-masing sibuk nak menolong ayah....dah la beranda rumah ada hanger banyak...nasib lampu-lampu tu dapat dipasang on time...
 Sementara ayah pasang lampu, anak kesayangan pun sibuk jugak...
 Dan ini la hasilnya....
Best ooo...ada lampu lip lap ni rupanya hehe...tetiba mak teruja :)

2 Komen

Write Komen
August 1, 2013 at 8:45 AM delete

Terasa kemeriahankan.. dulu ada juga tapi dah dua tiga tahun tak pasang.

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
August 1, 2013 at 9:05 AM delete

ni pasang x nak bukak dah akak biar je kat situ hehe

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~