:...Bubur Lambuk...:

Thursday, July 18, 2013 2 Comments A+ a-

Bulat kan my daughter sekarang ni...bila pakai baju kelawar ni dah macam mak cik lak hehe
Actually semalam my son bawakan bubur lambuk dari tadika dia...dia cakap sempena bersedekah dengan anak yatim, so teacher dia bagi mak dua bungkus, 1 mak ambik and 1 lagi mak bagi kat pengasuh my kids...takut membazir baik panjangkan rezeki pada orang lain kan...
So bila sampai je rumah my son request nak makan, sebab dia cakap sedap...dari bau pun mak dah tahu sedap, cuma mak tak berapa minat nak makan...kalau orang bagi mak ambik hehe...so tengok je la gaya anak-anak makan...dah la dalam bulan puasa...secara automatiknya rasa terliur tu ada terus mak mandi and solat hehehe....

Tengok betapa besarnya my daughter nganga mulut sebab nak pandai makan sendiri...sama macam my son...sedap katanya...
Gaya yang sengaja dia buat hehe...lepas makan bubur lambuk, makan solivate lak hehe...mencuci perut dan membunuh kuman...

2 Komen

Write Komen
July 19, 2013 at 10:18 AM delete

Comelll & hensem anak teruna ni..hihi
bubur lambuk? erm tak pernah dpt makan lagi lah sejak Ramadhan ni...:(

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
July 19, 2013 at 10:28 AM delete

tq...

semlm mak dia yg abis kan bubur lambuk tu tapi makan dengan daging dendeng sedap hehe

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~