:...Bila Bergelar Perempuan...:

Sunday, July 14, 2013 6 Comments A+ a-

Walaupun pada mak, my daughter seorang yang lasak masa kecil, main kereta robot semua dengan abang tapi bila meningkat umur 3 tahun ni, perubahan sudah kelihatan...walaupun masih nampak ganas tapi keayuan telah teserlah...

Kalau sebelum ni menari ballet, pakai bedak mak, menyanyi, main mak dengan anak dan sekarang suka main game ini pulak...game prom night makeup....dan inila hasil kerjanya....
Jangan besar makeup macam ni sudahlah, mau mak rotan nanti...kalau nak makeup wait dah kerja...kecik-kecik sayang makeup sebab kulit masih cantik...

6 Komen

Write Komen
Mama Adam
AUTHOR
July 14, 2013 at 1:22 PM delete

Takut kulit rosak kan kecik2. Seronok la main make up- make up. Pasni, make up kan mak tau. Hihihi

Reply
avatar
July 14, 2013 at 4:31 PM delete

anak saya belum nampak ciri2 main mainan perempuan lagi. kecik lagi kot.. kena tunggu 3 tahun nanti tgk kurang tak lasak dia..

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
July 14, 2013 at 6:40 PM delete

Sayang la mama, kulit budak kan terbaik lagi ...kalau dah kena bahan kimia teruk nnt huhu

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
July 14, 2013 at 6:41 PM delete

Dulu pun anak saya lasak,tapi insya allah kalau ALLAH dah tentukan dia seorang perempuan sejati, sure dalam kasar ada lembutnya hehe

Reply
avatar
Reyha
AUTHOR
July 15, 2013 at 9:06 AM delete

same with me! anak saya pun xsuka mainan dan berhias macam budak pmpuan. nak ikat rambut pun payah. nak letak riben ape la lg

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
July 15, 2013 at 9:19 AM delete

Kecil lagi tu mama...nanti dia dah besar macam akak awfiyah comfirm mama pening punya la hehehe

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~