:...Sambutan Ringkas Hari Jadi...:

Wednesday, July 24, 2013 2 Comments A+ a-

Isnin lepas merupakan hari born day my daughter...so mak happy hari tu sebab kami dapat sambut dengan sungguh bersederhana walaupun tanpa hadiah...tapi hanya kek sebiji untuk santapan kami sekeluarga...

Tengahari tu mak minta mama adam temankan mak beli kek...just 1/2 kg kek ais krim coklat je untuk santapan kami malam tu...Sebelum buka puasa mak keluarkan kek tu and birthday gurl pun dok sibuk nyanyi "beday you you....beday you you"...

Senyum sampai ke telinga my daughter sampaikan dia sibuk nak duduk atas kerusi budak tu nak potong kek..Bantal busuk a.k.a memey pun tak nak lepaskan
Tapi biasala yang lebih sibuk adalah abangnya...siap request birthday dia nanti nak kek bola kampong atau ultramen...adoiii la abang sampai dua kek tu..sapa la nak makan tu...
 Teknik memotong sedang cuba diketengahkan dengan senyuman yang melebar...
Dan akhirnya hasil kek yang dipotong huhu...sila focus pada gambar...potongan ikut suka namanya hehehe
Happy dapat lunyaikan kek...nasib sebelah jer....sebelah lagi dapat mak selamatkan untuk makan malam esoknya...if not mau jadi apa dah huhuhu...

p/s: to my daughter, hadiah nanti ya...mak ingat nak belikan motor tu, tapi lepas raya la ye sayang if ada rezeki ok

2 Komen

Write Komen
July 25, 2013 at 2:48 PM delete

dah pandai demand hadiah.. jadi mak bapak kena siap2 la peruntukkan.. hepi besday gurl

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
July 27, 2013 at 8:55 PM delete

Biasala anak2...semuanya nak kena turutkan ye dak hehe

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~