:...Gaya Merajuk...:

Thursday, March 07, 2013 2 Comments A+ a-

Last sunday masa hantarkan my dad ke KLIA coz ada urusan di Sabah, our kids pun biasala bila dah berada di kawasan yang lapangkan...semuanya tak tentu diarah, so this kid dah kena marah dengan ayah long dia...bila kena marah terus gaya macam nie..
 Tengok gaya mata dan mulut dia...leh gantung hanger ayah long dia cakap hehe...sekarang punya still...marah je peluk tubuh macam orang dah besar hehe...

^0^...my darling awfiyah...jangan la suka benar buat macam tu...nanti ramai pakwe takut hehe...^0^

2 Komen

Write Komen
Queen
AUTHOR
March 8, 2013 at 2:21 PM delete

mak...pakwe tak takut tapi lagi suka menyakat dia nanti. lagi merajuk lagi comel. kata nya..... :-p

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
March 11, 2013 at 10:14 AM delete

hahha..yo la...nasib muka agak comel tp kalau besar comel pun hilang hehe

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~