:...Budak Demam...:

Friday, March 15, 2013 2 Comments A+ a-

Ada gaya macam budak demam tak bila tengok aksi ini...
Hari tu cuci kereta, hari semalam cuci basikal lak...kalau la orang tengok sure orang cakap my daughter nampak sihat jer..cool fever terlekat di dahi tapi tertutup dengan rambut yang panjang huhu...

Tapi mak happy coz walaupun tak sihat tapi masih aktif...bagus anak mak...tonsil still merah-merah lagi...if hari ni tak surut jugak suhu kita p klinik hari tu ya untuk tengok balik tonsil and ubat apa yang akan diberikan...

^0^ semoga anak mak sentiasa sihat ameennn ^0^

2 Komen

Write Komen
Ernewaty AR
AUTHOR
April 5, 2013 at 9:40 AM delete

time sihat cuba bg probiotic

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
April 5, 2013 at 9:53 AM delete

insya allah...setakat ni just bg vitamin jer...kalau dgr dah mcm nak selsema ke batuk ke siap2 bg ubat :)

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~