:...Redeem Sustagen...:

Wednesday, March 06, 2013 4 Comments A+ a-

Balik dari kerja last week, my hubby bawa surat ni ke rumah...rupa-rupanya catalog redeem sustagen...
Tetiba mak teringat barcode yang mak simpan masa my daughter minum sustagen hari tu...belek punya belek dapat la dalam 25 keping barcode dan amaun dalam 560 point...
So mak pun isi la borang redeem nie...
Barang yang mak pilih adalah pan bentuk hati nie...my hubby say nanti masak dengan penuh kasih sayang...walaupun hanya masak telor janji bentuk hati (kasih sayang) dipersembahkan hehe...dengan sudu garpu plastik tu...sebab nak guna point yang ada...lagi pun my daughter dah tak minum sustagen...dia dah beralih arah ke anmum...
So proses penghantaran ambik masa 2-3 week...insya allah akhir bulan maybe dapat or awal bulan depan dapat...masa penghantaran base on ketidakramaian orang nak redeem...

^0^ will update bila dapat hasilnya..tak sabar nak barang sampai ^0^

4 Komen

Write Komen
Queen
AUTHOR
March 6, 2013 at 3:37 PM delete

boleh laa kita potluck kasih sayang. kan? kan? kan? telogoyang lebiu satu! haha

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
March 7, 2013 at 9:56 AM delete

nnt dh ada mak masak sorang satu yer telor kasih sayang hehe

Reply
avatar
Mama Adam
AUTHOR
March 10, 2013 at 3:56 PM delete

Nak juga. Wat benjo kasih sayang

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
March 11, 2013 at 10:19 AM delete

sila sediakan roti k hehehe

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~