:...Tarian Spontan...:

Saturday, December 29, 2012 2 Comments A+ a-

Dah macam super spontan pulak, my daughter bila dengar je lagu sure berentak kaki tangan dia...jangan ingat masa mengandung tak mengaji or perdengarkan quran pulak...tapi majoriti anak-anak macam tu ker atau anak mak je macam tu...tadi masa tengok maharaja lawak ada muzik apa tah macam iklan tarian untuk ke final...mak tengok dia terus menari...nak upload video besar sangat...so layan je la 2 picture ni k...siap cekak pinggang ok...hope dah besar takmdamla macam ni huhuhu....

Gambar curi2 tangkap dari belakang...

2 Komen

Write Komen
Wazilia
AUTHOR
December 29, 2012 at 12:13 AM delete

hehe..gelek2 tu sbb pia suke tgk cite industan x??hehheh

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
December 29, 2012 at 7:01 AM delete

Maybe kot...ingat dulu zaman belajar kat poli...joget sesorg kat rumah dgr lagu hindi hahahaah

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~