...Tab Mandi Yang Bergaya...:

Sunday, December 30, 2012 4 Comments A+ a-

Cerita lama yang baru nak update, kalau tak silap pertengahan bulan NOV, my hubby ajak kami ke KLCC tengok pameran perabot dan alat-alat kelengkapan rumah (Home Deco)…so banyak la risalah even beg yang kami dapat…dan ada satu contoh rumah tu menarik perhatian mak...kalau la mak ada tanah yang luas mak nak bina macam nie untuk riadah di pagi dan petang heheh..

Lepas tu di tepi rumah tu mak buat kolam renang macam nie...sure bestkan sambil berehat boleh tengok anak-anak berenang...
Tapi yang menarik perhatian anak-anak adalah benda nie…

Teruja gile tengok sambil berangan alangkah bahagianya kalau ada bilik air luas yang boleh sumbat benda nie hehee…rasa macam orang kaya-kaya lak kalau ada tab macam nie...sure tak payah suruh anak-anak mandi...mesti diorang dengan rela hati bangun pagi mandi hehe...
Anak-anak apa lagi nak pulak tengok air bertakung macam tu lagi la teruja kan hehe…so mak berdoa n berusaha bersama ayah untuk pastikan one day kita akan mandi di kolam ini di rumah sendiri…hope hotel yang akan kami pergi 4 Jan 2013 nanti akan ada la kolam nie seperti dalam gambar di website dia…

^0^  tak sabar nak bawa anak-anak mandi tab hotel hahaha  ^0^

4 Komen

Write Komen
Wazilia
AUTHOR
December 30, 2012 at 5:07 PM delete

hehhehe...sungguh la..mesti mahal kan..

stuju ke ngan proposal tu?

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
December 30, 2012 at 5:43 PM delete

Proposal ditolak...nmpk gaya mak alone that day...ayahnya tak jd follow huhuhu

Reply
avatar
Mama Adam
AUTHOR
December 30, 2012 at 5:44 PM delete

Mula2 je kot... lepas hilang excited, malas balik nk mandi

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
December 30, 2012 at 8:50 PM delete

Hahaha....alamatnya biarmak ayah je yg berendam hahahha

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~