:...Durian King...:

Sunday, December 09, 2012 2 Comments A+ a-

Hari jumaat yang lepas my brother yang sulung bawakan durian ni kat rumah mak....So isi durian ni bukan main banyaknya sampaikan tak larat nak habiskan...padahal buah tu hanya 2 bii jer....isinya manis sangat dan berlemak....
Masa bukak tu semua orang berkobar-kobar nak makan...last-last mengalah jugak sebab isinya yang tebal dan bijinya yang kecil...my hubby bukan main lagi suka gile dengan durian ni...tengok je la muka my hubby berseri-seri pegang durian...
Yum-yum sedap...me yang pantang sebabsakit ni pun balun makan dalam 2 ulas...tak sanggup tak rasa hehhe...

^o^ to my bro, tq 4 the delicious durian...so so sedap....nanti boleh bawa lagi k...^o^

2 Komen

Write Komen
Mama Adam
AUTHOR
December 9, 2012 at 6:40 PM delete

Mama suka. Sama ke ngan musang king? 2 biji pun leh mkn ramai sbb isi dia padat. Kami beli kt pandan jaya soh dia kopek terus

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
December 9, 2012 at 9:05 PM delete

Lagi sedap durian ni...abg mak ckp ni durian king kong sbb sebiji pun lebih besar dr kepala kita...sedap...hehehe

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~