:...Doa Keluarga Bahagia...:

Friday, December 28, 2012 6 Comments A+ a-


Info ni mak dapat dari kawan yang shared di FB melalui Asas Collection....tapi bila mak tengok balik asal gambar ni dari Haiya BidDoa...bila mak bukak laman web dia, mak nampak ada karakter yang comel di website ni...ada anak, parents and teacher...so cute...pandainya orang yang melukis karakter ni...

Bila belek-belek website ni mak nampak ada satu aplikasi boleh dimuat turun untuk pembelajaran anak-anak dirumah dengan animasi yang comel-comel...nanti balik nak download la kat Note ayah hehe...

Kat website tu jugak mak tengok kebanyakkan orang suka...so boleh tengok di sini...insyallah mak akan cuba yang terbaik dalam mendidik anak-anak...so mari mulakan dari sekarang ;)

^0^ insyallah will learning more to be a good parents as we can...insya ALLAH ^0^

6 Komen

Write Komen
Wazilia
AUTHOR
December 28, 2012 at 9:36 AM delete

doa senjata mukmin..^_^

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
December 28, 2012 at 2:58 PM delete

amenn..jom kita amalkan bersama :)

Reply
avatar
Amy
AUTHOR
December 28, 2012 at 4:44 PM delete

waah.. bleh laa downloadkan utk ila sekali... kalau line tenet ok kat rumah la, kalau tak ok, nanti tggu g umah ko je la, baru download.. hehehe..

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
December 28, 2012 at 7:06 PM delete

Memandangkan hari ni internet aku di refresh...so bolehla kot didownload...aku cuba dl naaa

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
December 28, 2012 at 7:17 PM delete

Amy...klau android kena install kat play store la..klau aku dpt aku bgtau huhuh

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
December 28, 2012 at 7:19 PM delete

Mie klau android kena byr la huhuhu...ada 1episod je doa mkn sedihnya huhhhu

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~