:..Main Mak Dan Anak...:

Sunday, December 30, 2012 2 Comments A+ a-

Zaman kanak-kanak dulu teringat main masak-masak, main mak-mak, main kahwin-kahwin…ingatkan bila zaman IT yang penuh dengan gadjet,mainan macam ni tak akan ada dah…

Hari tu tak ingat lak bila, my hubby tengah ironkan baju, so mak pun temankan la buah hati mak…sambil tu mak tengok dua beradik nie main mak-mak…so sapa jadi baby diorg….tu yang dalam gambar hitam putih tu dengan warna merah biru tu…
My Kids baringkan 2 ekor (ekor ker..hentam je la ya) atas bantal dan bancuh susu menggunakkan blok lego hehe...
 Fokus betul-betulkan benda yang my daughter pegang tu :)...tu la lego a.k.a botol susu untuk disumbat ke mulut anak-anak yang baring atas bantal tu ehehe...
Terfikir jugak mak, adakah perlakuan seharian kami dirumah diperhatikan atau my kids dapat pengaruh dari kawan baik diorg nie…maklumla baru-baru ni mai rumah pun sibuk main masak-masak dan mak-mak….

^0^  cepatnya masa berlalu, semakin cepat anak-anak sekarang matang  ^0^

2 Komen

Write Komen
Mama Adam
AUTHOR
December 31, 2012 at 5:19 PM delete

Hihi... jom main sesama

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
December 31, 2012 at 7:12 PM delete

Tak mampu nak main sama2 sbb hari2 dah jd mak hahahah

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~