:...Rajinnya...:

Sunday, December 09, 2012 2 Comments A+ a-

Bila dah habis main mak suruh susun dalam bekas mainan elok-elok...bukan apa nanti senang nak ambik...lagi satu secara automatiknya mendisplinkan anak-anak untuk menghargai barang dan sekaligus pandai mengemas bila dewasa nanti...macam kebiasaan bila orang cakap melentur buluh biar dari rebungnya...tapi kalau susun macam ni agak-agak kretif ke nak marah huhhuhu...

^o^ tak tahu la ni kerja my son or my daughter...tapi firasat banyak menyatakan adik punya kerja huhuhu.... ^o^

2 Komen

Write Komen
asYDhia
AUTHOR
December 10, 2012 at 8:56 AM delete

laci 1 & 2 tu bongkah lego dari ikea...laci 3 tu ada tempat pengetuk music n laci 4 tu pisau mainan dia huhuhu

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~