:...My Son Art Work...:

Friday, June 28, 2013 3 Comments A+ a-

Hasil kerja air tangan anak kecil adalah sesuatu yang dinanti oleh parents bila mereka melangkah ke tadika...so for this years mak dapat tengok hasil tangan my son di pameran yang diadakan disekolahnya....antara hasil kerja yang ditayangkan adalah ulat beluncas, ayam, orang, robot and macam-macam lagi la...

So dalam banyak-banyak hasil pameran tu adalah jugak my son punya...tak semua cikgu keluarkan memandangkan space yang ada amatlah terhad...but mak happy sebab semuanya cantik pada mak...

Selain yang dah ditunjukkan di entry sebelum ini, artwork yang lain adalah:

a) Cawan bercorak...yang ni my son cakap dia cop pakai apa tah...tu pasal ada bentuk macam tu...mak teringat dulu masa belajar sekolah rendah main cop-cop guna bendi, batang pisang :)
b) Burung ostrich yang diperbuat dari manila kad...penat nak tangkap gambar nie sebab sentiasa ditiup oleh kipas
c) Lukisan nasi lemak....penerangan dari anak bujang, warna purple adalah pinggan, ada telur, timun and sambal...putih-putih sikit tu adalah nasi...
d) Yang ini adalah rantai...base on apa yang my son cakap la....
 e) Picture of our family...kalau mak tahu mak suruh ayah print cantik-cantik...x pe la janji ada dari tak ada 
f) Lukisan rumah....patutla dulu asyik lukis rumah je...sekarang nak lukis rumah apartment lak...jenuh mak lukiskan yang lain dia tambahkan
g) Scrap book of car...belek punya belek mak dapat jugak tengok lukisan kereta my son...
Apa punya bentuk kereta even jenama apa jangan tanya mak tau...sebab mak tak mampu nak jawab
h) Last sekali adalah robot...hasil air tangan semua pelajar di Kelas Cemerlang II


3 Komen

Write Komen
June 28, 2013 at 8:15 PM delete

cantiknya..kreatif budak2 ni:)

Reply
avatar
Mama Adam
AUTHOR
June 29, 2013 at 6:16 AM delete

Bestnya ada mcm2 artwork. Xtau la adam ada ke tak. X pernah pulak nk bw apa2 dari rumah

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
July 1, 2013 at 10:45 AM delete

budak2 ni mmg kreatif kan...mcm2 hasil tgn ada...walaupun x selawa org dewasa buat tp still cantik kan mama2 berdua :)

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~