:...Buku Mandarin Ke 3...:

Saturday, June 22, 2013 1 Comments A+ a-

Kalau sapa ingat hari tu my son ada bawakan buku mandarin masa umur dia 5 tahun...buku mandarin 1 dengan buku mandarin 2 ....baru-baru ni dia bawak balik buku mandarin no 3 pulak..
Kalau buku sebelum ni ada pengenalan huruf tapi buku kali nie mak tegok ada tulisan my son pada setiap huruf mandarin tu...tapi bila mak tanya dia jawab ikut melayu...tengok aje la tulisan dia yang besar-besar tu sampaikan tak muat kertas hehe..
Ini sebahagian yang ada dalam buku tu...mak letak sini supaya one day nanti dia tahu oooo ini hasil kerja tangan dia dengan tulisan macam nie :)
 Best part is dalam buku ni ada gambar masjid dan bukannya gambar tokong hehehe


1 Komen:

Write Komen
Mama Adam
AUTHOR
June 22, 2013 at 6:15 PM delete

Saya ingat! Saya ingat =)

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~