:...Sesi Latihan...:

Friday, June 14, 2013 2 Comments A+ a-

Dua tiga hari nie, my son asyik nak buat latihan jer...menggunting, mewarna, melukis and menulis...membaca dia ngelat...kalau nak jugak kena paksa walaupun akhirnya boleh juga sebenarnya...maybe M besar kot...

Petang semalam sibuk dia nak buat kerja so layan je la...dari dipaksa baik hadir dalam diri dengan sendiri kan...kata belajar kena ikhlas...
Lepas la jugak dalam 2 page sebelum dia sibuk nak main susun kereta dengan ayah pulak...tapi jenuh gak nak bagi dia faham apa tu match word huhuhu....terpaksa suruh dia cari huruf yang sama dengan yang ditulis dan bulatkan...

Tak pe la sayang kita slow-slow belajar ya...tak semua orang dilahirkan pandai teruskan kalau tak belajar melainkan dengan kuasa ALLAH...

2 Komen

Write Komen
Wazilia
AUTHOR
June 14, 2013 at 8:45 PM delete

usaha tangga kejayaan asyraaf..caiyok!!aunty doakan asyraaf berjaya dunia akhirat..

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
June 17, 2013 at 9:04 AM delete

amenn..tq auntie :)

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~