:...Aktiviti Cuti Sekolah...:

Friday, June 07, 2013 3 Comments A+ a-

Minggu lepas kami sekeluarga balik kota bharu untuk 3 hari 2 malam...so tired actually tapi best...so on the way balik sana, kami tersalah jalan jadi apa yang dihajati untuk hari tu tak kesampaian iaitu SATA, Keropok Kelulut and jalan pantai...

So sepanjang 2 hari di KB, biasalakan sure shopping at Pasar Siti Khadijah and Rantau Panjang...dapatlah mak pow ayah tudung, kain pasang and baju tido for our kids...and also our kids pun pow kami balik hehe...
sorang dapat lappy, sorang dapat 3 robot and sorang lagi dapat kopiah ;)

So masa kat Rantau Panjang kami singgah di Masjid ini...
Ingatkan kuil cina ke apa rupanya masjid...so kat sini ada la kisahnya yang i will never ever forget :(

Lepas dah shopping semua, kami pun balik dan keesokkannya kami sekali lagi mencari apa yang kami hajati hari tu....so ini lah yang kami idamkan...
Memang terbaik dari makcik tu...tapi kami hanya dapat RM3 je sebab yang lain ada dah borong...tapi sangat puas sebab hanya kami berdua je makan...

Akhirnya kami berjaya lalu mengikut jalan pandai balik ke rumah hehehe...sejuk je mata memandang bila tengok laut yang membiru ;)







3 Komen

Write Komen
Mama Adam
AUTHOR
June 7, 2013 at 7:13 PM delete

Seronoknya jln2. Lama dah x berjalan

Reply
avatar
Wazilia
AUTHOR
June 10, 2013 at 12:53 PM delete

kat kampung i tu..kalau la i kat sane kan best..boleh gathering..:)

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
June 11, 2013 at 10:07 AM delete

mama adam, nnt dah sihat leh jln semua tmpt k...
wazilia, kan kalau ada leh jumpa...tp sampai pun dah dekat zohor time tu... :)

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~