:...Sebenarnya Saya Isteri Dia...:

Wednesday, May 29, 2013 4 Comments A+ a-

Kalau tengok pada tajuk sure semua orang yang mengenali mak tahu yang saya sebenarnya isteri siapa hehehe...off course wife to my lovely hubby...tapi berbalik pada tajuk diatas, actually hari tu mak tak sengaja tertengok slot Zehra di TV3 hari jumaat jam 9.00 malam...jumaat bila jangan tanya sebab dah lupa...

Masa mula-mula tengok macam sweet je cerita dia...pastu google and terjumpa yang story ni diambil daripada website Penulisan2u...website ni selalu mak baca masa mula-mula masuk kerja dulu...and now mak dah slow sikit sebab kerja menimbun-nimbun nak curi baca kadang-kadang tak mampu...

Inila pelakon cerita nie...

The sweet couple ever dalam story nie...kadang-kadang tersenyum mak masa menonton...even my hubby pun boleh layan cerita nie..syok je rasa....so nak tahu sinopsis tu leh baca kat blog ini even boleh tonton online lagi...

Lepas tahu ada dekat penulisan2u, mak pun carilah and start dari tu asyik membaca sambil senyum-senyum dan dari komen-komen yang ada ditulis dekat situ penulisan tu tak sama macam novel...even cerita pun ada yang tak penuh macam novel...tapi biasala kan...

Akibatkan teruja dengan story nie, mak pun bodek my hubby untuk beli dan alhamdullilah mak berjaya membelinya...dengan harga RM30 buku setebal ini mak dah habis baca sampaikan my hubby said " dah-dah la baca tu, esok-esok je sambung"....dan tempoh seminggu buku ni khatam diselesaikan...so this is a cover of that book
Ending dia sangat sweet for me...rasa bahagianya dapat suami penyayang camtu....tapi jangan salah tafsir lak...my hubby pun lagi penyayang dari cerita novel tu heheh....tapi memang mak rekomen cerita ni ditonton untuk hilangkan tension and for happy moment hehe...

^0^ bila balik ipoh, rupanya anak buah mak pun dah khatam buku nie, dah macam budak lak mak suka cerita loving-loving sekarang nie...so azam seterusnya nak beli buku Suamiku Ustaz ^0^

4 Komen

Write Komen
asYDhia
AUTHOR
May 30, 2013 at 11:45 PM delete

Akak ipar dah booking dl hehe

Reply
avatar
Noorul Has
AUTHOR
May 31, 2013 at 1:50 PM delete

dh menular penyakit novel rupa nya...

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
June 2, 2013 at 6:17 PM delete

Dari dulu baca novel tp cerita misteri, skrg suka cinta2 lak hahah

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~