:...Sesi melukis...:

Friday, May 10, 2013 4 Comments A+ a-

Malam ni merupakan sesi melukis buat anak-anak mak...tadi petang my son dah tanya mak pandai lukis itik ke tidak...maklumla dah lama mak tak melukis...menaip tahula...nak selamatkan diri mak cakapla ayah yang pandai...so sesi penerangan cara-cara melukis pun bermula...termasukla dengan my daughter sekali tapi boleh agak dah kan apa hasil yg akan dibuat oleh my daughter...
So after makan dan kemas apa yang patut, my son dah siapkan kertas dan pensil...know what dia dah pandai lukis bird...siap mengembangkan sayap lagi...so kagum hehe...maybe kat tadika kot...so mak pun timbul idea nakal..."asyraaf cakap nak ayah lukis itik" sambil mak pandang pada ayah hehe...
Nasib ayah setuju nak lukis...so mula-mula lukisan menjadi macam nie...
Bila dalam beberapa minit tu lukisan menjadi cantik sangat pada mak...wahhh kagum ayah mampu lukis untuk anak bujangnya...

^0^ So kalian rasa mana cantik...ayah atau anak bujang yang buat hehhe ^0^

4 Komen

Write Komen
Amy
AUTHOR
May 10, 2013 at 12:13 PM delete

waaahh.. pandaiinya am lukis.. cantik2...

Reply
avatar
Mama Adam
AUTHOR
May 10, 2013 at 12:27 PM delete

hihihihi... satu cantik, satu lagi comel.
pandai la tu =)

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
May 11, 2013 at 1:21 PM delete

Pasni suruh am je lukis heheh

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~