:..Lukisan Zaman Batu...:

Monday, November 12, 2012 2 Comments A+ a-


Ingatkan zaman moden ni dah tak da lukisan zaman batu rupanya ada lagi erk...cuma kali ni bukan dekat GUA tapi dekat bilik anak bujang mak...actually dah lama lukisan nie...sejak raya posa hari tu lagi...tapi mak tak sempat nak snap & maklumkan pada BFF mak pasal lukisan zaman batu nie...

Actually my son dah maklumkan ni hasil lukisan dua budak yang baru kenal sekolah nie...nak tanya lebih2 pun buat sakit hati jer sebab lukisan zaman batu nie semakin banyak di dinding-dinding sekeliling bilik mahupun lorong menuju ke bilik...
So nak terang lebih lanjut pasal lukisan ni pun mak keliru..yang tahu ada pokok, ada orang dengan perut bulat dia ada tranformer lagi hehee...so nak tahu sapa budak dua orang tu...ni la budak tu...hope jadi kawan baik selamanya...
0^  semoga dua kawan baik ni akan kekal menjadi kawan baik dan semoga berjaya dalam pelajaran dan kehidupan...yang paling penting NO MORE lukisan zaman batu ok hehhee  ^0^

2 Komen

Write Komen
Amy
AUTHOR
November 12, 2012 at 6:55 PM delete

Laa... ank aku ke tu?? ishh2... bleh plak g menconteng2 kat umah auntie... umah sendiri tak berani.. maklumla "mama kite garang".. hahahaha...

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
November 12, 2012 at 7:21 PM delete

Anak kita berdua punya kerja tu...klau sorg x jadi...aku lupa nak cerita kat ko hehehhe

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~