:..Percutian yang tidak dirancang...:

Monday, April 16, 2012 2 Comments A+ a-

Lps kejadian my hubby hentam keta org…dia ckp ati dia x tenang n secara automatiknya aku pun x jd merehatkan diri di tmpt itu huhuh…so aku tny my hubby nak kemana skrg nie utk bg dia tenang…n last2 dia ckp nak p pantai…b4 that aku ckp jom alik rumah ambik apa yg patut…

Memandangkan aku dah masak td, smpai umah aku ambik brg2 anak2 baju + susu, aku bungkuskan sekali nasi impit + sup (soto) ringkas utk my daughter mkn kat sana…so perjalanan ke pantai dlm 2 ½ jam maybe akhirnya tercapai…n my son yg nak tgk pantai pun insyallah tercapai pd ari tu…

Arah tuju sebenarnya x brp nak tau maklumla aku bkn org PD pun…last2 kami cari signboard yg tulis TELUK KEMANG..so menuju la kami ke sana…smpai sana ambik brg n jln2 tepi pantai…last2 kami dpt port baik punya bw pokok n bersih so kami pun lepak kat situ J







^0^  tq hubby coz nekad jgk utk ke sana...finally kita terimbau kembali ms kita berjln di pantai teluk cempedak satu tika dulu  ^0^


2 Komen

Write Komen
Amy
AUTHOR
April 16, 2012 at 4:40 PM delete

Oit.. g hari sabtu ke?? bukan time nie kluar amaran tsunami ke??

Reply
avatar
asYDhia
AUTHOR
April 16, 2012 at 4:49 PM delete

ye ker??? bkn dah ditarik balik ke ;p...apa pun alhamdullilah kami dah selamat smpai di umah

Reply
avatar

~~ Tabung AsyDhia ~~